Nieuws van

Steeds ActueelBezoek Sadie-Toast op TAVOLA 2024

Graag nodigen we u uit op TAVOLA, de tweejaarlijkse vakbeurs voor delicatessen en premium food van 17 t.e.m. 19 maart 2024 in Xpo Kortrijk. Kom onze nieuwste creaties in de wereld van de aperitiefhapjes ontdekken op onze stand 1161 in hal 1. Wenst u gratis toegangscodes te ontvangen, aarzel niet om ons te contacteren op info@sadietoast.be. We zien ernaar uit u op onze stand te mogen begroeten!
 

Sadie-Toast op PLMA 2024

Sadie-Toast zal ook dit jaar deelnemen aan de PLMA-beurs te Amsterdam op dinsdag 28 mei en woensdag 29 mei 2024, RAI Amsterdam. 

Hal 5, stand C85

Sadie-Toast is verhuisd!

Met trots informeren wij u dat Sadie-Toast sinds kort verhuisd is naar een nieuwe bedrijfssite. U vindt ons voortaan op volgend adres:
Sadie-Toast bvba
Ambachtstraat 16 A
8820 Torhout
België

De maatschappelijke zetel van ons bedrijf blijft evenwel op het adres Koekoekstraat 15, 8870 Izegem.

Al onze andere gegevens (telefoonnummers, BTW-nummer, e-mailadressen enz.) blijven ongewijzigd.

Bezoek Sadie-Toast op TAVOLA 2022

Graag nodigen we u uit op TAVOLA, de tweejaarlijkse vakbeurs voor delicatessen en premium food van 20 t.e.m. 22 maart 2022 in Xpo Kortrijk. Kom onze nieuwste creaties in de wereld van de aperitiefhapjes ontdekken op onze stand 1161 in hal 1. Wenst u gratis toegangscodes te ontvangen, aarzel niet om ons te contacteren op info@sadietoast.be. We zien ernaar uit u op onze stand te mogen begroeten!

www.tavola-xpo.be 

Sadie-Toast op PLMA 2022

Sadie-Toast zal ook dit jaar deelnemen aan de PLMA-beurs te Amsterdam op dinsdag 31 mei en woensdag 01 juni 2022, RAI Amsterdam. 

Sadie-Toast op ANUGA 2021

Sadie-Toast, het Belgische bedrijf gespecialiseerd in de productie van verse en diepgevroren aperitiefhapjes, zal aanwezig zijn op de beurs ANUGA in Keulen van 5 tot 9 oktober.

We nodigen u graag uit naar onze stand in hal 5.2, stand C038. We zouden het fijn vinden u te ontmoeten om onze innovatieve assortimenten van aperitiefhapjes en fingerfood aan u voor te stellen. Sadie-Toast produceert zowel permanente als seizoensproducten voor Kerst, Pasen en andere gelegenheden in het jaar. Ons gamma bestaat uit kant en klare mini-bladerdeeghapjes (mini-bouchées), hartige wafeltjes, mini-quiches, mini-pizza’s, mini-kaashoorntjes en rolletjes en talrijke andere producten in trendy vormen en met heerlijke vullingen.

Hoewel onze stand zich bevindt in de hal van de verse vleeswaren willen we benadrukken dat al onze producten zowel in vers (gekoeld), als in diepvries verkrijgbaar zijn.

Nieuw: Eetbare zwarte mosselschelpjes

Zwarte mosselschelpjes uit korstdeeg, gekleurd met plantaardige koolstof. Gevuld met witte wijnsaus of curry en afgewerkt met een mosseltje en geraspte Emmental.

BRC - IFS Certificaten

Sedert eind juli behaalde Sadie-Toast terug zijn certificaten:
BRC grade AA
IFS Higher level

Deze certificaten kunnen aangevraagd worden via mail.Sadie-Toast, specialist in innovatieve aperitiefhapjes