Nieuws van

Steeds ActueelSadie-Toast op ANUGA 2019

Sadie-Toast, het Belgische bedrijf gespecialiseerd in de productie van verse en diepgevroren aperitiefhapjes, zal aanwezig zijn op de beurs ANUGA in Keulen van 5 tot 9 oktober.

We nodigen u graag uit naar onze stand in hal 5.2, stand C038. We zouden het fijn vinden u te ontmoeten om onze innovatieve assortimenten van aperitiefhapjes en fingerfood aan u voor te stellen. Sadie-Toast produceert zowel permanente als seizoensproducten voor Kerst, Pasen en andere gelegenheden in het jaar. Ons gamma bestaat uit kant en klare mini-bladerdeeghapjes (mini-bouchées), hartige wafeltjes, mini-quiches, mini-pizza’s, mini-kaashoorntjes en rolletjes en talrijke andere producten in trendy vormen en met heerlijke vullingen.

Hoewel onze stand zich bevindt in de hal van de verse vleeswaren willen we benadrukken dat al onze producten zowel in vers (gekoeld), als in diepvries verkrijgbaar zijn.

Nieuw: Eetbare zwarte mosselschelpjes

Zwarte mosselschelpjes uit korstdeeg, gekleurd met plantaardige koolstof. Gevuld met witte wijnsaus of curry en afgewerkt met een mosseltje en geraspte Emmental.

SADIE-TOAST op PLMA 2019

Sadie-Toast zal ook dit jaar aanwezig zijn op de private label beurs te Amsterdam. Deze gaat door op dinsdag 21 en woensdag 22 mei 2019, RAI Amsterdam. Stand F5887

Sadie-toast in vernieuwd kleedje op Tavola 2018

Sadie-Toast zal aanwezig zijn op Tavola 2018 met een totaal vernieuwde stand. We verwelkomen u graag in hal 1 op stand 1161. Gratis toegangskaarten te verkrijgen op aanvraag.

BRC - IFS Certificaten

Sedert eind juli behaalde Sadie-Toast terug zijn certificaten:
BRC grade AA
IFS Higher level

Deze certificaten kunnen aangevraagd worden via mail.Sadie-Toast, specialist in innovatieve aperitiefhapjes